Intervjuer på Egenutgivarguiden

Ni har väl inte missat Egenutgivarguidens intervjuavdelning? Vi har i skrivande stund (21 augusti 2014) redan publicerat tre intervjuer och kommer att löpande fylla på intervjudelen med fler aktuella intervjuer om egenutgivning, publicering, formgivning, marknadsföring och allt annat som kan vara av nytta för den som ägnar sig åt egenutgivning.

För nuvarande har vi intervjuat Författares Bokmaskin, som erbjudit egenutgivning ända sedan 1972 (alltså långt före tiden då internet och digitaltryck gjorde egenutgivningen populär och tillgänglig för gemene man); Johanna Mo, författare som gett ut en rad böcker och som även jobbar som redaktör och lektör, och idag publicerade vi en intervju med Elisabeth Östnäs, skrivcoach, som diskuterar vad som utmärker bra texter och hur man kan förbättra en text.

Intervjudelen uppdateras löpande, så kika in där då och då för att se de allra senaste intervjuerna. Arbetar du själv med egenutgivning och vill bli intervjuad, eller har du tips på någon som du skulle vilja läsa en intervju med? Lämna då en kommentar eller kontakta oss!

En reaktion på “Intervjuer på Egenutgivarguiden

  1. Peter Gumbel

    Hur gör jag för att få med mina titlar i Egenutgivarnas katalog – för visst publiceras en sån årligen inför t ex Bokmässan i Göteborg.
    Med vänlig hälsning
    Peter Gumbel

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Egenutgivarguiden.se är en oberoende källa för dig som vill bli egenutgivare.