Om

Egenutgivarguiden är en sida som är ämnad för dig som har funderingar kring ämnet egenutgivning. Den är tänkt som en oberoende resurs för alla som har ett intresse kring ämnet – oavsett om du redan gett ut flera böcker och söker ytterligare information för att fullända ditt kommande bokprojekt eller om du intresserar dig för egenutgivning för första gången i livet så finns Egenutgivarguiden här för att guida dig.

Dessutom intervjuar vi författare och andra personer som på ett eller annat sätt kan vara intressanta ur ett egenutgivarperspektiv.

Sidan skapades sommaren 2014 av mig, Andris Kangeris. Det är ett hobbyprojekt, så uppdateringstakten varierar beroende på hur mycket tid och energi jag har att lägga på detta projekt. Ibland har jag storslagna planer för sajtens utveckling och då jobbar jag hårt med den, ibland ligger jag på latsidan.

Lite om mig: jag är född och uppvuxen i Stockholm av lettiska föräldrar, sedan 2008 bosatt i Lettland, och jag har alltid haft ett stort intresse för språk och litteratur. Har bland annat översatt tre noveller i antologin Lettland berättar: Människomuseet (2008, Tranan) samt översatt den lettiska bästsäljaren Letternas revansch av Otto Ozols (2015, Lava Förlag).

Äger en liten firma som erbjuder översättings-, skribent- och konsulttjänster, såväl på den svenska som den inhemska marknaden. Mitt företag har bl.a. anlitats för att utföra konsultuppdrag åt Vulkan rörande copywriting och projektledning. Från den 15:e februari 2016 tecknade vi ett nytt konsultavtal med Vulkan, något vi är mycket glada och stolta över!

Är du intresserad av mitt företags tjänster och hur det kan hjälpa dig? Kontakta oss för en förutsättningslös diskussion!

Undrar om du om något kring egenutgivarguiden eller vill du tipsa om ett bra ämne att skriva om? Kanske bara säga hej? Klicka här för att kontakta Egenutgivarguiden.se!